ZWANGERSCHAPSHOOT

Een zwangerschapsshoot gaat het best door tussen de 32 à 36 weken. De bedoeling is dat we een mooi buikje zien. Er is heel wat keuze uit verschillende zwangerschapoutfits en accesoires. Uiteraard is het ook leuk om eerste schoentjes, tutje of knuffel mee te brengen. Deze shoot kan op locatie of in de studio.
NEWBORNSHOOT

Jullie wondertje laten vastleggen in beelden is een mooie herinnering voor altijd. Die eerste momenten, gewoonweg om te koesteren. Deze shoot gaat best door tussen de 5de en 14de dag na de geboorte. Meestal kunnen we ze mooi in slaap krijgen om ze dan in een mooie pose te kunnen leggen. We werken op het ritme van de baby. Er is een ruime keuze aanwezig van speciale newbornkledij en props. Leg deze shoot vast tijdens je zwangerschap dat er zeker plaats is! Eens het kindje geboren is leggen we een datum vast, maar reserveren een plaats rond de geboortedatum. In de studio is het 28°C voorzie dus lichte kledij want deze shoot kan 3 tot 4u duren. Ideaal is dat de baby net gedronken heeft. De beelden worden vastgelegd met veel liefde en geduld!

 

 

BABYSHOOT

Een baby groeit heel rap en zo zijn er heel veel momenten waarop je dit oogappeltje kan laten vastleggen op mooie beelden. Hier kan je kiezen voor de leeftijd 4 à 5 maanden wanneer je kleintje al wat het hoofje kan ophouden in buiklig. Wanneer je kleintje net kan zitten geeft dit natuurlijk nog wat meer mogelijkheden om variatie in de foto's te leggen. Ook hier kan er gebruik gemaakt worden van diverse accesoires en props in de kleine kamerstudio.
CAKE SMASH

Een eerste verjaardag mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Bij een cakesmash wordt er  eerst een fotoshoot gedaan zonder taart in leuke outfits om daarna de taart kapot te meppen in een aangepast verjaardagsoutfit en opstelling. Eventueel kan er ook nog gekozen worden om nadien een badshoot te doen in een zinken teil of in een echt klein speciaal babybad (ziet er uit als een echt bad)KIDSSHOOT

Een kidsshoot wordt altijd op een leuke manier gedaan zodat het voor de jonge gasten geen saaie boel word. We maken er een leuke shoot van met veel plezier en heel wat accesoires! Sommige kids vinden het soms wel leuker als de shoot buiten kan gebeuren omdat ze veel meer vrijheid hebben. Ook buiten kan ik verschillende accesoires meebrengen.


COMMUNIE OF LENTEFEEST

Een mooie herinnering laten vastleggen om samen met familie en vrienden te delen. Dit kan in de studio of op locatie. Mogelijkheid tot bedankingskaartjes of andere leuke gepersonaliseerde geschenken.FAMILIESHOOT

Een familieshoot, een mooie herinnering voor later. In de studio is het enkel mogelijk voor een gezin of enkele kids op de foto te zetten. Bij grotere groepen moeten we echt op locatie gaan en hopen dat de weergoden ons welgezind zijn.


VOLG MIJ OOK OP SOCIAL MEDIA